Amb l’app del Barcelona ICD és molt fàcil fer nous contactes

Una de les novetats de la 3ª edició del Barcelona International Community Day és la seva app mòbil. Per obtenir-la, primer t’has de registrar gratuïtament a través d’aquesta mateixa web. Un cop inscrit, rebràs posteriorment un correu electrònic amb el teu usuari i contrasenya i ja només et quedarà descarregar-la gratuïtament, en la seva versió iOS o Android.

L’app Barcelona ICD és una manera de fomentar el networking i les oportunitats de negoci abans, durant i després del dia 22. Aquest és un dels seus principals objectius, a més de facilitar tota la informació pràctica sobre la jornada i els detalls de cada activitat del programa. L’app et permetrà consultar la trajectòria dels ponents, organitzar el teu propi programa amb les activitats que no et vulguis perdre i establir vincles amb altres membres de la comunitat internacional de Barcelona més enllà del dia del BICD.

A més, l’app també és un canal de comunicació i emetrà continguts exclusius durant la jornada, apart de compartir la conversa generada a les xarxes socials sobre l’esdeveniment. Suma’t al #BarcelonaICD i amplia la teva xarxa de contactes fàcilment!