Nou Expat Breakfast dedicat a les tendències immobiliàries a Barcelona

Una de les primeres qüestions a abordar quan un es planteja canviar de país o de ciutat és l’habitatge. Conèixer el marc legal de la compra i del lloguer, així com els diferents barris de la ciutat d’acollida és important per saber triar la millor opció per a cada individu.

Per això, el proper dimarts 4 d’abril, Barcelona Activa i Banc Sabadell presenten un nou Expat Breakfast sota el títol “Les tendències immobiliàries a Barcelona. Llogar o comprar?”. L’objectiu de la sessió és analitzar la situació del mercat immobiliari a l’àrea de Barcelona de la mà d’experts en el sector.

David Segarra, cap de Finances de Solvia, agència de serveis que cobreix la totalitat del cicle immobiliari, serà el primer sobre l’escenari de l’auditori del Banc Sabadell per parlar de les tendències immobiliàries a Barcelona. Seguidament, Renzo Riva, director de la immobiliària Atipika Barcelona, donarà les claus sobre el procés de compra i de lloguer des de la perspectiva d’un estranger que decideix establir-se a la capital catalana.

Un cop finalitzada la seva intervenció, serà el torn d’un esmorzar networking, en què els assistents podran fer nous contactes i, també, departir amb els ponents per tal d’aclarir possibles dubtes. Segueix tota l’actualitat d’aquesta iniciativa a les xarxes socials sota el hashtag #ExpatBreakfast.